v
-
-

Novice

Pozdravljeni na Šport na klik

21. 3. 2017

Draga športnica, dragi športnik, prijetno pozdravljen na Šport na klik - največjem portalu za vodene vadbe, bazen, fitnes, notranja in zunanja igrišča ter druge rekreacije v Sloveniji.


Za dostop do centrov, vadb in cenikov se registrirajte. Registracija je brezplačna.


V izbirniku so na voljo vadbe v preko 186 športnih in fitnes centrih po celi Sloveniji, v Ljubljani pa lahko obiščete našo ALL INCLUSIVE ponudbo: 

FITNES, VODENE VADBE, SAVNA, JOGA IN BAZEN od 3,9€.


KUPONI & DARILNI BONI

Imate kupon za brezplačen obisk, karto ali darilni bon? Unovčite ga ob v svojem uporabniškem računu


PONUDBA ZA PODJETJA

Za pakete rekreacije in telovadbe za podjetja nas kontaktirajte na 051 339 543 ali na jure.cerar@vitalno-podjejte.com 


Ekipa Šport na klik

Stran uporablja piškotke.

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. členom ZIsRPS vas obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno reševanje potrošniških sporov. Več si lahko preberete na platformi SRS.
-
-