v
-
-

Splo┼íni pogoji in pravila uporabe spletnega mesta vitalno-podjetje.si, studentska-vadba.si in 1click2sport.com

 

 1. OSNOVNA PRAVILA UPORABE SPLETNEGA MESTA

1.1.    Ta pravila in splo┼íni pogoji uporabe spletnega mesta 1click2sport.com, studentska-vadba.si, vitalno-podjetje.si, dijaska-vadba.si, sportnaklik.si ( v nadaljevanju: splo┼íni pogoji) se nana┼íajo na vse obiskovalce, uporabnike, registrirane uporabnike, avtorje prispevkov, urednike, sodelavce, partnerje in zunanje izvajalce ter naro─Źnike (v nadaljevanju: uporabniki) spletnih mest 1click2sport.com, studentska-vadba.si, vitalno-podjetje.si, dijaska-vadba.si, sportnaklik.si in vseh pod-domen, vseh oblik dostopa z in brez "www" ter razli─Źic z in brez "https" (ssl certifikat) in vseh podstrani teh spletnih mest (v nadaljevanju: spletno mesto).

1.2.    Lastnik spletnega mesta in spletne aplikacije je Internacionalni ┼íport d.o.o., Letali┼íka cesta 3, 1000 Ljubljana, dav─Źna ┼ítevilka SI 97175072, mati─Źna ┼ítevilka 6323936000 (v nadaljevanju: lastnik). Ponudnik storitev in upravitelj spletne aplikacije je ┼áportno dru┼ítvo Nova energija,  ─îrna vas 238, 1000 Ljubljana, dav─Źna ┼ítevilka SI 48997994, mati─Źna ┼ítevilka 1955608000 (v nadaljevanju: ponudnik). Lastnik in ponudnik lahko za izvajanje posameznih del in storitev v okviru spletnega mesta anga┼żirata zunanje partnerje ÔÇô izvajalce in podizvajalce storitev (v nadaljevanju: zunanji partner). Zunanji partner je lahko tako pravna kot fizi─Źna oseba.

1.3.    Splo┼íni pogoji se redno dopolnjujejo in so v vsake trenutku v svoji najnovej┼íi in veljavni razli─Źici v celotnem besedilu dostopni vsakomur na spletnem mestu. Lastnik ali ponudnik spletnega mesta bo o spremembah splo┼ínih pogojev na obi─Źajen na─Źin obvestil uporabnike na spletnem mestu. Z nadaljno uporabo spletnega mesta se uporabniki strinjajo s spremembami splo┼ínih pogojev.

1.4.    V primeru, da se s temi splo┼ínimi pogoji ali delom teh splo┼ínih pogojev ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletnega mesta.

1.5.    Vsak uporabnik se strinja, da bo morebitne kr┼íitve splo┼ínih pogojev in pravil uporabe spletnega mesta s strani drugih uporabnikov, ki posegajo v njegove pravice, posku┼íal re┼íiti sporazumno z uporabnikom, ki je kr┼ítive povzro─Źil. V primeru, da kr┼ítive ne bodo odpravljene, bo o njih obvestil lastnika ali ponudnika po elektronski po┼íti na naslov info@sportnaklik.si.

1.6.    Vsak uporabnik uporablja vse storitve spletnega mesta na lastno odgovornost in v celoti jam─Źi za zakonitost vsebine, ki jo posreduje na spletno mesto, ter za jam─Źi za vse napake na vsebini ali za neresni─Źne podatke, ki jih posreduje na spletno mesto.

1.7.    Lastnik in ponudnik si pridru┼żujeta pravico do takoj┼ínje izklju─Źitve uporabnika iz spletnega mesta brez predhodnega obvestila, v primeru kr┼íitve splo┼ínih pogojev oz. v drugih primerih kr┼íitev pravil uporabe spletnega mesta.

 

 1. POGOJI ZA UPORABO SPLETNEGA MESTA

 

Spletno mesto in aplikacijo lahko uporabljajo vsi.  Del spletnega mesta je na voljo samo uporabnikom, ki se registrirajo. Registracija je brezpla─Źna. Del ponudbe znotraj spletnega mesta je na voljo samo specifi─Źnim skupinam uporabnikov, kar je navedeno ob ponudbi.

Opis ponudbe, pogoji in cene veljajo le za naro─Źila in nakupe preko tega spletnega mesta in se lahko razlikujejo od ponudbe pri prodaji preko drugih prodajnih mest in partnerskih strani in podjetij. Slike so simboli─Źne in ne odra┼żajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za posamezno naro─Źilo ali nakup veljajo cene v trenutku oddaje naro─Źila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

 

 1. AVTORSKE PRAVICE

 

Objavljene vsebine in tehnologije so last podjetja Internacionalni ┼íport d.o.o. Med avtorska dela sodijo predvsem vsi deli programske kode, vsa programska arhitektura in in┼żeniring, grafi─Źni elementi, slike, zvo─Źno in slikovno gradivo ter drugi avtorski elementi, ki jih zaradi narave ni potrebno ozna─Źevati z oznakami avtorsko za┼í─Źiteno. Za┼í─Źitena je tudi struktura, kot posamezne idejne re┼íitve. Vsakr┼íno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in raz┼íirjanje brez vednosti Internacionalni ┼íport d.o.o.  je prepovedano.

Zunanji partner ali uporabnik z objavo svojih vsebin dovoljuje Internacionalni ┼íport d.o.o. ter vsem ostalim ogled teh vsebin brez omejitev v okviru javnih knji┼żnic, kategorij in ostalih funkcij portala ter e-posredovanje, posredovanje preko vmesnikov, uvr┼í─Źanje na druge strani, komentiranje, ocenjevanje, reproduciranje teh materialov za nekomercialno oziroma osebno rabo.

Znamke, logotipe in vsebino spletnega mesta je prepovedano reproducirati , distributirati ali na objavljati na katerikoli drug na─Źin, na drugih spletnih mestih, razen v primeru dovoljenja s strani lastnika, ponudnika oz. izdajatelja.

Pri tem je izrecno prepovedano: kraja ali kopiranje baze podatkov delno ali v celoti, spreminjanje ter vklju─Źevanje spletne strani v drugo spletno stran, prodaja ali nadgradnja dela ali spletne strani v celoti, posnemanje in izvajanje dejavnosti, ki bi ┼íkodovale ugledu, delovanju in/ali uporabi spletne strani in/ali upravitelja, uporaba avtomatskih poizvedb oziroma uporaba avtomatiziranih sredstev (kot so ┼żetveni programi, roboti, pajki ali strgala), ki avtomatsko pridobivajo podatke s spletne strani ali na druga─Źen na─Źin avtomatsko posegajo ali komunicirajo s spletno stranjo, razen za spletne iskalnike Najdi.si, Google, Yahoo in Bing, uporaba ra─Źunalni┼íkih kod, ┼íkodljivih programov ali ─Źesar koli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali ┼íkodovalo tej storitvi, ponudniku storitve ter njegovi programski in strojni opremi ter uporaba storitve, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in javnim redom.

 

 1. PLA─îILA

 

4.1.  Uspe┼íno opravljen nakup ali naro─Źilo z obveznostjo nakupa produkta ali storitve je mogo─Źe izvesti le s predhodnim pla─Źilom ali polnjenjem kredita. Kredit je virtualna valuta v EUR (10 kreditov = 1 EUR). Napolnjen kredit zapade v roku 365 dni od nakupa ÔÇô z njim lahko prosto nakupujete na portalu 1click2sport. Kredit je mo┼żno vpla─Źati z VAL├Ü Moneto, paypalom (ki zajema transakcije preko MasterCard, Visa, American Express), ali z UPN polo┼żnico.

 

4.2.  Lastnik in ponudnik si zaradi varnostnih razlogov in na─Źina finan─Źnega poslovanja, pridru┼żujeta mo┼żnost zahtevati identiteto pla─Źnika. Od uporabnikov lahko zahtevata, da jim posredujejo sliko osebnega dokumenta s sliko (potni list ali osebna izkaznica) ali potrdilo o statusu. Zahtevek bo poslan preko elektronske po┼íte. V primeru, da ─Źlan na zahtevo lastnika ali ponudnika podatkov ne posreduje v dolo─Źenem roku, se bo naro─Źilo storniralo in morebitna kupnina vrnila.

 

4.3.  V ceni produkta (karte ali aktivnosti) je upo┼ítevan DDV, katerega vi┼íina je odvisna od statusa pravne osebe partnerja in od vrste aktivnosti. DDV in stopnja DDV sta razvidna iz zapisa na ra─Źunu. V ceni produkta niso v┼íteti stro┼íki izvedbe ali procesiranja pla─Źil (stro┼íek pla─Źila polo┼żnice, provizija VAL├Ü Monete, provizija PayPal), ki jih krije kupec.

 

 

 1. REKLAMACIJE IN ODSTOP OD NAKUPA

 

5.1.  Internacionalni ┼íport d.o.o. in ┼áportno dru┼ítvo Nova Energija nista lastnika, niti nimata v lasti proizvodov ali storitev, ki se jih ponuja prek spletnega mesta, zato ne moreta biti odgovorna za morebitne napake, ┼íkodo ali druge te┼żave, ki lahko nastanejo pri uporabi in izvedbi aktivnosti, promocij, proizvodov oz. storitev. Za kakr┼íne koli te┼żave, ┼íkodo ali napake v zvezi s aktivnostmi, promocijami, proizvodi ali storitvami, ki jih dolo─Źa in izvaja zunanji partner ÔÇô ponudnik in izvajalec storitev, je odgovoren izklju─Źno zunanji partner sam kot lastnik proizvoda oz. ponudnik storitve.

 

5.2.  Ekipa spletnega mesta se bo trudila, da bo vse reklamacije obravnavala resno in poizku┼íala najti ustrezen na─Źin za uporabnikovo zadovoljstvo, kot tudi zadovoljstvo zunanjih partnerjev. Za kvalitetno opravljeno storitev je odgovoren zunanji partner; spletno mesto uporabniku zgolj posreduje informacije in omogo─Źi kori┼í─Źenje ponudbe zunanjega partnerja. Odstop od nakupa kreditov in ─Źlanarine je mo┼żen v roku 14 dni, brez razloga. Povrnejo se neporabljeni krediti, ─Źlanarina pa le v primeru da v tem obdobju ni bilo uporabe storitev. Odstop mora biti s strani uporabnika posredovan v pisni obliki in poslan na elektronsko po┼íto info@studentska-vadba.si, info@sportnaklik.si ali info@vitalno-podjetje.si. Za vra─Źilo kupnine mora uporabnik izpolniti reklamacijski obrazec, kjer navede podatke za vra─Źilo kupnine. Glede na tip pla─Źila se vra─Źilo izvede preko nakazila na TRR, preko sistema VAL├Ü Moneta ali preko sistema Paypal.

 

5.3.  V kolikor vseh informacij o aktualni ponudbi uporabnik ne dobi na spletnem mestu, mora uporabnik kontaktirati zunanjega partnerja, ki  bo uporabniku o svojih storitvah znal podrobneje svetovati. Znotraj spletnega mesta so pri ve─Źini zunanjih partnerjev objavljene javno dostopne kontaktne informacije.

 

5.4. Pogodbe so sklenjene v slovenskem jeziku. Hranimo jih v elektronski obliki na stre┼żnikih spletnega mesta. Uporabniki lahko zahtevajo kopijo izpisa pogodb (transakcij in opravljenih nakupov) v .pdf formatu preko na┼íega kontaktnega naslova. Za kopije pogodb, ki so starej┼íe od dveh let, lahko zara─Źunamo stro┼íek izdaje.

 

Sprejeta naro─Źila z obveznostjo nakupa obravnavamo kot nepreklicna. Uporabnik lahko brez dodatnih obveznosti naro─Źilo z obveznostjo nakupa prekli─Źe v ─Źasu, ki je predviden za preklic v opisu storitve ali produkta.

 

5.5.  Na vse reklamacije bomo odgovorili v roku 5 dni. Re┼íevanje reklamacij bo potekalo v skladu z dolo─Źili Obligacijskega zakonika in Zakona o varstvu potro┼ínikov.

 

 

 1. PRAVILA NAGRADNIH IGER

 

6.1.    Organizatorji nagradnih iger so Internacionalni ┼íport d.o.o., Letali┼íka cesta 3, 1000 Ljubljana in Dru┼ítvo Nova energija, ─îrna vas 238, 1000 Ljubljana.

6.2.    Udele┼żenec nagradne igre je fizi─Źna oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah, ki so dr┼żavljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre. Pravne osebe ne morejo biti udele┼żenec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. ┼áteje se, da je udele┼żenec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

6.3.    Dobitnike nagrad dolo─Źi naklju─Źna funkcija ra─Źunalni┼íkega izbora ali komisija organizatorja.

6.5.    V ┼żrebanju lahko sodelujejo vsi udele┼żenci nagradne igre. En udele┼żenec lahko v nagradnem ┼żrebanju sodeluje samo enkrat. Rezultat ┼żreba je dokon─Źen. Prito┼żba ni mogo─Źa. Dobitnik bo o prejetju in na─Źinu prevzema nagrade obve┼í─Źen po elektronski po┼íti.

6.6.    Izpla─Źilo nagrade v gotovini ni mo┼żno, ravno tako je ni mogo─Źe zamenjati za drug artikel.

6.7.   Dobitnik je dol┼żan organizatorju nagradne igre na zahtevek, v pisni obliki (e-po┼íta ali ZS) posredovati svoje osebne podatke ÔÇô ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko ter dav─Źno ┼ítevilko, vse najkasneje v osmih dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade..

6.8.    V kolikor organizator nagradne igre v roku osmih (8) delovnih dni od trenutka, ko dobitnik po┼ílje obvestilo o tem, da je bil iz┼żreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne ┼żeli sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napa─Źen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da ┼żeli prejeti nagrado, se ┼íteje, da dobitnik nagrade ne ┼żeli sprejeti ter je tako organizator v razmerju do iz┼żrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakr┼íenkoli drug namen.

6.9.    Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udele┼żencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udele┼żencev uporabljati izklju─Źno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udele┼żenec nagradne igre sogla┼ía, da mu organizator lahko po┼íilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udele┼żenec lahko kadarkoli prekli─Źe svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega tr┼żenja. Organizator nagradne igre si pridr┼żuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udele┼żenec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Iz┼żrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obve┼í─Źanja in na svetovnem spletu z namenom obve┼í─Źanja o rezultatih ┼żrebanja oziroma prevzema nagrade.

6.10.    Udele┼żenci nagradne igre z oddajo svojih podatkov prek vnosne forme na tej strani sogla┼íajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakr┼ínegakoli spora ali nejasnosti ┼ítejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

 1. POLITIKA ZASEBNOSTI

 

7.1.    Lastnik in ponudnik spletnega mesta varujeta osebne podatke uporabnikov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).

7.2.    V postopku prijave oz. registracije uporabnika spletnega mesta pridobimo naslednje osebne podatke, ki jih uporabljata tako lastnik spletnega mesta, kot tudi ponudnik. Podatki pridobljeni ob registraciji so:

(a)   ime in priimek,

(b)   naslov in kraj bivanja,

(c)   naslov elektronske po┼íte,

(─Ź)   kontaktna telefonska ┼ítevilka,

(d)   geslo v ┼íifrirani obliki,

(e)   datum rojstva,

(f)   spol,

(g)   status ┼ítudenta, dijaka, u─Źenca, podpiplomskega ┼ítudenta ter veljavnost statusa,

(h)   izobra┼żevalna ustanova, kraj izobra┼żevanja in letnik izobra┼żevanja,

(i)   ostali podatki, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu 1click2sport.com.

Od uporabnikov se zahteva da vpisujejo to─Źne podatke. Prepovedan je vnos neresni─Źnih podatkov ali uporaba podatkov koga drugega. Za to─Źnost podatkov, ki jih vnese uporabniki ne odgovarjamo.

 

7.3.    Ob prijavi uporabnika spletnega mesta na termin aktivnosti ali ob nakupu izdelka ali storitve, bo zunanji partner ÔÇô izvajalec storitve pridobil naslednje osebne podatke:

(a)   ime in priimek uporabnika,

(b)   elektronski naslov uporabnika,

(c)   podatek o nakupu ali prijavljenem terminu aktivnosti, podrobnosti o izdelku ali aktivnosti,

(d)   podatek o statusu uporabnika (status ┼ítudenta, dijaka, u─Źenca, podiplomskega ┼ítudija).

7.4.    Z registracijo na spletnem mestu uporabnik sogla┼ía z na─Źinom varovanja, ravnanja in posredovanja osebnih podatkov, na na─Źin opisan v splo┼ínih pogojih.

7.5.    Vse posredovane podatke bo zunanji partner ÔÇô izvajalec storitve uporabljal le za namene izvedbe storitve ter administracije storitve.

7.6.    Lastnik ali ponudnik lahko posreduje podatke na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. Lastnik ali ponudnik  lahko razkrije podatke uporabnika v kolikor je to zakonsko dolo─Źeno ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za:

(a)    skladnost z zakonskimi odredbani ali dosnimi postopki proti lastniku ali ponudniku spletnega mesta,

(b)    za┼í─Źito in varovanje pravic ali lastnine ponudnika ali na┼íe dru┼żine spletnih mest,

(c)    ukrepanje v njunih okoli┼í─Źinah za za┼í─Źito osebne varnosti zaposlenih ponudnika ali posrednikov in uporabnikov spletne aplikacije v javnosti.

7.7.    S sprejemom splo┼ínih pogojev in uporabo spletnega mesta se uporabniki seznanjajo, da lastnik in ponudnik ne moreta vedno zagotoviti varnosti ali zasebnosti informacij, ki se prena┼íajo preko interneta ali elektronske po┼íte.

Vsa komunikacija znotraj spletnega mesta, ki vsebuje osebne podatke, se ┼íifrira preko HTTPS in uporablja SSL certifikat protokola SHA-2 z 2048 bitno inkripcijo, ki zagotavlja najve─Źjo mo┼żno varnost podatkov znotraj aplikacije. Vseeno pa ne moremo zagotoviti varnosti podatkov v primeru malomarnosti uporabnika pri hranjenju gesel in drugih uporabni┼íkih podatkov, uporabo javnih dostopnih to─Źk za dostop do interneta, uporabo nezavarovane naprave za dostop do aplikacije in drugih oblik dejanj, preko katerih lahko tretja oseba pridobi podatke uporabnika. Uporabnik se zave┼że, da lastnika ali ponudnika ne bo smatral za kakorkoli odgovornega v povezavi z morebitno zlorabo tovrstnih informacij ali podatkov s strani tretjih oseb.

7.8.    Uporabnik sogla┼ía s tem, da lastnik in ponudnik osebne podatke hranita za neomejen ─Źas, uporabnik namre─Ź lahko koristi storitve spletnega mesta skozi dalj┼íe obdobje, ki se ga ne da to─Źno vnaprej definirati. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva od lastnika ali ponudnika, da njegove podatke izbri┼íe iz baze.

 

 1.  DELOVANJE SPLETNEGA MESTA

8.1.  Cilj lastnika in ponudnika je, da je spletno mesto na voljo 24 ur dnevno in 7 dni na teden, vendar pa spletno mesto ob─Źasno ne bo na voljo zaradi rednega vzdr┼żevanja ali katerega drugega podobnega razloga. Uporabniki se strinjajo, da so obve┼í─Źeni, da se lahko iz razlogov, ki so izven kontrole lastnika ali ponudnika dostop do spletnega mesta prekine oz. je to za─Źasno nedostopno ali izklju─Źeno tudi brez predhodne najave.

 

8.2.  Lastnik in ponudnik si pridr┼żujeta pravico, da kadar koli spremenita ali ukineta vsak segment poslovanja, vklju─Źno in brez omejitev, pridr┼żkov, ─Źasovne razpolo┼żljivosti in opreme, potrebne za dostop ali uporabo strani in aplikacije in lahko prenehata po┼íiljati kateri koli del podatkov ali kakr┼ínekoli  informacije, spremenita ali prekli─Źeta kateri koli na─Źin prenosa podatkov in hitrost prenosa podatkov, kot tudi vse njihove druge zna─Źilnosti.

 

 

 1. VSEBINA

 

9.1.  Pri pridobivanju informacij objavljenih na spletnem mestu smo vezani na javno objavljene podatke in podatke posredovane s strani tretjih oseb in zunanjih partnerjev. Lastnik in ponudnik ne zagotavlja to─Źnosti in popolnosti informacij na spletnem mestu pridobljenih s strani tretjih oseb ali zunanjih partnerjev ali uporabnosti katere koli vsebine, kot tudi ne jam─Źita mo┼żnosti njene primernosti.

 

9.2.  Del vsebine spletnih strani predstavlja mnenja in ocene ustreznih ponudnikov informacij, uporabnikov ali drugih uporabnikov, ki niso v pogodbenem razmerju z lastnikom ali ponudnikom. Lastnik in ponudnik ne preverjata objave teh podatkov in zato ne moreta biti odgovorna za to─Źnost ali zanesljivost katerega koli mnenja, nasveta ali izjave, ki se je pojavila na spletnem mestu s strani osebe, ki ni poobla┼í─Źeni delavec lastnika ali ponudnika ali ne deluje v okviru svojih delovnih obveznosti.

 

9.3.  Pod nobenim pogojem lastnik ali ponudnik nista odgovorna za kakr┼íno koli izgubo ali ┼íkodo, ki nastane zaradi uporabnikovga zana┼íanja na informacije, prejete preko tretjih oseb na spletnem mestu. Uporabniki na lastno odgovornost ocenjujejo to─Źnost, popolnost ali uporabnost katere koli informacije, mnenja, izjave, svetovanja ali druge vsebine, ki je na voljo preko spletnega mesta.

 

9.4.  Spletno mesto vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb, ki jih vzdr┼żujejo ponudniki vsebine. Te povezave so navedene izklju─Źno iz prakti─Źnih razlogov in ne kot potrditev vsebine. S tem lastnik in ponudnik izrecno zavra─Źata kakr┼íno koli povezanost z vsebino in to─Źnostjo materialov, ki se nahajajo na spletnih straneh tretjih oseb. ─îe se uporabnik odlo─Źi dostopati do spletnih strani tretjih oesb, to po─Źne na lastno odgovornost. ─îe uporabnik nima pisne pogodbe z lastnikom ali ponudnikom, ki  to izrecno dovoljuje, na spletnem mestu uporabnik ne sme objaviti povezave do kakr┼íne koli druge zunanje spletne strani. Lastnik in ponudnik si pridr┼żujeta pravico, da umakneta svoje dovoljenje za objavo povezav kadarkoli in po lastni presoji.

 

 1. PIŠKOTKI

10.1. Med brskanjem po spletnem mestu se skupaj z vsebino na ra─Źunalnike uporabnikov in ─Źlanov prena┼íajo tudi kratke tekstovne datoteke ÔÇô pi┼íkotki (cookies). Pi┼íkotki vsebujejo podatke, ki so potrebni za pravilno delovanje aplikacije na spletnem mestu, hkrati pa uporabnikom omogo─Źajo nekatere prednosti pri uporabi storitev spletnega mesta.

10.2. Uporabnik lahko z nastavitvami svojega spletnega brskalnika dolo─Źi, ali bo dopustil uporabo pi┼íkotov na posameznem spletnem mestu ali ne. Uporaba storitev spletnega mesta, za katere se zahteva registracijo na spletnem mestu, brez omogo─Źenih pi┼íkotkov ni mo┼żna. Ve─Ź podatkov o pi┼íkotkih in njihovi uporabi je na voljo v dokumentaciji ter navodilih za uporabo va┼íega brskalnika.

Piškotki na naših straneh:

1click2sport Identifikacija uporabnikove seje.
allow_cookies Shranjena izbira o dovoljenju uporabe piškotkov.
_ga,  _gat Pi┼íkotki Googlove analitike (Google Analytics).
TawkConnectionTimeTawk_*,

__tawkuuid, ss, tawkUUID

Pi┼íkotki storitve tawk.to za pomo─Ź uporabnikom.

 

10.3. Podatke zbrane z obiski spletnega mesta lahko ponudnik kadarkoli zdru┼żi z anonimnimi demografskimi podatki in jih lih uporabi za ponujanje ustreznej┼íe vsebine spletnega mesta.

 

 1. NESPOŠTOVANJE SPLOŠNIH POGOJEV

 

Lastnik in ponudnik si pridru┼żujeta pravico, da v primeru nespo┼ítovanja kateregakoli dolo─Źila po svoji presoji proti uporabniku, ki kr┼íi dolo─Źila the splo┼ínih pogojev, uvede kateregakoli od naslednjih ukrepov:

ÔÇô          opozorilo o nespo┼ítovanju splo┼ínih pogojev ter poziv k spo┼ítovanju le-teh,

ÔÇô          blokiranje mo┼żnosti dostopa do posameznih storitev v okviru spletnega mesta,

ÔÇô          odvzem sredstev in ─Źlanarine iz uporabni┼íkega ra─Źuna,

ÔÇô          blokiranje uporabni┼íkega ra─Źuna,

ÔÇô          blokiranje preostalih uporabni┼íkih ra─Źunov, za katere ponudnik ugotovi, da jih uporablja ena in ista oseba kot uporabni┼íki ra─Źun, s katerim so bile povzro─Źene kr┼íitve,

ÔÇô          blokiranje IP naslova, iz katerega je pri┼ílo do kr┼íitve,

ÔÇô          posredovanje IP naslova, iz katerega je pri┼ílo do kr┼íitve, odgovornemu ponudniku internetnih storitev. Ponudnik bo izklju─Źil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s temi splo┼ínimi pogoji ali drugimi dejanji, ki jih sankcionira zakonodaja Republike Slovenije.

 

 1. SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV

 

12.1.  Uporabnik se strinja s temi splo┼ínimi pogoji z vsakokratnim obiskom spletnega mesta, ne glede na to, ali se je na spletno mesto prijavil s pomo─Źjo uporabni┼íkega imena in gesla ali ne. Pravica uporabnika ob uporabi storitev spletnega mesta je vezana na vse morebitne kasnej┼íe spremembe ali dopolnitve splo┼ínih pogojev uporabe spletnega mesta, ki jih dolo─Źi izdajatelj.

12.2.  Lastnik in ponudnik si pridru┼żujeta pravico do kakr┼ínihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splo┼ínih pogojev, o ─Źemer mora na obi─Źajen na─Źin obvestiti uporabnike na spletnem mestu o spremembi. Spremembe veljajo od trenutka objave na spletnem mestu. Lastnik in ponudnik se obvezujeta, da bodo veljavni pogoji vedno dostopni na spletnem mestu.

 

 1. PREKINITEV SODELOVANJA

 

Lastnik in ponudnik lahko kadarkoli spremenita pogoje dostopa do storitev uporabnikom. Pridr┼żujeta si pravico do trenutne ukinitve katerega koli uporabni┼íkega gesla ali uporabni┼íkega ra─Źuna v primeru vedenja, za katerega po lastni diskrecijski oceni ugotovita, da je nesprejemljivo, kot tudi v vsakem primeru nespo┼ítovanja pogojev s strani uporabnika. V primeru ukinitve gesel ali uporabni┼íkih ra─Źunov pogoji, ki veljajo za neregistrirane uporabnike, ne prenehajo veljati.

 

 

 1. REŠEVANJE SPOROV

 

Za vpra┼íanja, pripombe in prito┼żbe, ki se nana┼íajo na storitve spletnega mesta, se najprej obrnite na info@studentska-vadba.si, info@sportnaklik.si ali podpora@vitalno-podjetje.si.

Skladno z 32. ─Źlenom ZIsRPS vas obve┼í─Źamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno re┼íevanje potro┼íni┼íkih sporov.

 

 1. IZJAVA O GARANCIJI IN OMEJITVI ODGOVORNOSTI

 

15.1.  Uporabnik se izrecno strinja, da je uporaba spletnega mesta izklju─Źno njegova odgovornost. Ne lastnik ne ponudnik, ne zunanji partnerji, ne nih─Źe od njihovih zaposlenih, agentov, tretjih oseb ne zagotavlja, da uporaba spletnega mesta ne bo prekinjena ali da pri njej ne bo pri┼ílo do napak; ne jam─Źijo za posledice, ki lahko nastanejo zaradi nedostopnosti tega spletnega mesta.

 

15.2.  Lastnik in ponudnik se obvezujeta, da se bosta po najbolj┼íih mo─Źeh trudila zagotoviti a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na  spletnem mestu. Kljub temu pa se lahko lastnosti ponudbe spremenijo zaradi delovanja tretjih, zunanjih partnerjev ali ponudnikov izdelkov ali storitev in lastniku ali ponudniku ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. V tem primeru bo uporabnik kot kupec obve┼í─Źen o spremembi preko spletne strani in mu bo omogo─Źen odstop od naro─Źila ali zamenjava naro─Źene ponudbe. Fotografije pri vsaki ponudbi je potrebno jemati kot simboli─Źne in te ne zagotavljajo kakovosti izdelka ali storitve.

 

15.3.  Izjava o odgovornosti se nana┼ía na vso ┼íkodo ali kakr┼ínekoli po┼íkodbe, ki jih povzro─Źi kakr┼ína koli slaba lastnost, napaka, izjema, prekinitev, brisanje, okvara, zamuda pri delu ali nepoobla┼í─Źen pristop, sprememba ali zloraba zapisa, prekinitev pogodbe, neprimerno vedenje, malomarnost ali kakr┼ína koli druga aktivnost. Uporabnik izrecno potrjuje, da lastnik in ponudnik nista odgovorna za ┼żaljivo, neprimerno ali nezakonito vedenje drugih kon─Źnih uporabnikov ali tretjih oseb, in da tveganje za ┼íkodo, ki lahko nastane kot posledica navedenega, popolnoma uporabnik prevzema sam.

 

15.4.  Lastnik in ponudnik ali druga fizi─Źna ali pravna oseba, ki je vklju─Źena v ustvarjanje, proizvodnjo ali distribucijo spletnega mesta ali povezane programske opreme, v nobenem primeru ni odgovorna za kakr┼ínokoli ┼íkodo, ki lahko nastane kot posledica nepravilne uporabe ali zaradi nezmo┼żnosti uporabe spletnega mesta.

 

15.5.  Poleg predhodno navedenih pogojev lastnik in ponudnik, ponudniki informacij ali zunanji partnerji in drugi, ki urejajo vsebino spletnih strani, ne bodo odgovorni niti za kakr┼íne koli napake, neto─Źnost ali druge pomanjkljivosti, neustreznost ali neizvirnost informacij, ki se nahajajo na spletnih straneh, ne glede na njihov vzorec in trajanje, ne za kakr┼íno koli zamujanje ali prekinitev prenosa informacij do uporabnika, ne za kakr┼ína koli povpra┼íevanja ali izgube, ki iz tega izhajajo. Nobena izmed zgoraj navedenih strani ni odgovorna za kakr┼ína koli povpra┼íevanja ali izgube tretje osebe, vklju─Źno z izgubljenim dobi─Źkom.

 

15.6.  Lastnik in ponudnik nista odgovorna za kakr┼íno koli vsebino, ki jo uporabnik ali registrirani uporabnik ali nepoobla┼í─Źeni uporabnik objavi na spletni strani. Kakr┼ína koli objavljena vsebina, ki je neprimerna, je lahko v vsakem trenutku odstranjena. Lastnik in ponudnik si pridr┼żujeta pravico do spremembe, prilagajanja, brisanja ali odstranjevanja katere koli vsebine, za katero ugotovi, da ni primerna.

 

 

 1. VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV

Ta razli─Źica splo┼ínih pogojev uporabe ima zaporedno ┼ítevilko 1.7. in velja od 27.7.2020.

 

 

Stran uporablja piškotke.

─îe se ne strinjate z uporabo pi┼íkotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogo─Źite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo pi┼íkotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju razli─Źnih spletnih storitev ter pri zbiranju razli─Źnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja dolo─Źene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. ─Źlenom ZIsRPS vas obve┼í─Źamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno re┼íevanje potro┼íni┼íkih sporov. Ve─Ź si lahko preberete na platformi SRS.

-
-