v
-
-

Pravilnik o varstvu osebnih podatkov


ZASEBNOST

Dolo─Źila o varovanju zasebnosti na spletnih straneh v lasti ali upravljanu s strani podjetij Internacionalni šport d.o.o., Letali┼íka cesta 3, 1000 Ljubljana, dav─Źna številka SI 97175072, mati─Źna številka 6323936000 in Športno društvo Nova energija, ─îrna vas 238, 1000 Ljubljana, dav─Źna številka SI 48997994, mati─Źna številka 1955608000 (v nadaljevanju »Podjetje«)


ZBIRANJE PODATKOV

Vaše podatke zbiramo, ko se registrirate, oddate naro─Źilo, opravite nakup, se naro─Źite na naše novice, odgovorite na anketo, izpolnite kak obrazec, nas kontaktirate na javno objavljene elektronske naslove ali kontakte telefonske številke, preko promocij in nagradnih iger.

Podatki se zbirajo tudi na podlagi podpisanih dogovorov in pogodb o sodelovanju z zunanjimi naro─Źniki - drugimi podjetji, ki ┼żelijo za svoje zaposlene ali druge ─Źlane kolektiva uporabljati ali obiskovati programe in aktivnosti preko »Podjetje«.

Pri naro─Źanju ali registraciji na naši spletni strani boste morali, kjer bo to potrebno, vnesti svoje: ime, priimek, e-poštni naslov in telefonsko številko. V kolikor zgolj obiš─Źete našo spletno strani in nimate uporabniškega ra─Źuna oz. niste preko zgoraj opisanih na─Źinov oddali vaših podatkov, lahko spletne strani uporabljate anonimno.

V primeru ve─Źih uporabnikov z istega IP naslova ali istega ra─Źunalnika, se lahko del podatkov seje zbere v kolikor so drugi uporabniki ra─Źunalnika ali IP naslova v to privolili.


UPORABA PODATKOV

Vse informacije, ki jih dobimo od vas, se lahko uporabljajo za naslednje namene:
Prilagajanje ponudbe vašim ┼żeljam (vaše informacije nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne ┼żelje).
Izboljšanje naše spletne strani (na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih dobimo od vas, si nenehno prizadevamo izboljšati svoje spletne strani in ponudbo).
Izboljšanje storitev (vaše informacije nam pomagajo, da se u─Źinkoviteje odzovemo na vaše zahteve in potrebe).
Ob─Źasno pošiljanje e-pošte. Vaš E-poštni naslov zagotavlja obdelavo naro─Źil in ga lahko uporabimo za pošiljanje informacij in sprememb vaše rezervacije, poleg tega nanj ob─Źasno pošiljamo novi─Źke in ponudbe, povezane z novimi produkti, posebnimi ponudbami itn. V kolikor se ┼żelite kadarkoli odjaviti od prejemanja e-poštnih sporo─Źil v prihodnosti to sporo─Źite na e-naslov iz katerega je bilo posredovano sporo─Źilo ali na info@sportnaklik.si.
Ob─Źasno pošiljanje sms sporo─Źil. Vaša telefonska številka zagotavlja obdelavo naro─Źil in ga lahko uporabimo za pošiljanje informacij in sprememb vaše rezervacije, poleg tega nanj ob─Źasno pošiljamo novi─Źke in ponudbe, povezane z novimi produkti, posebnimi ponudbami itn. V kolikor se ┼żelite kadarkoli odjaviti od prejemanja e-poštnih sporo─Źil v prihodnosti to sporo─Źite na telefonsko številko iz katerega je bilo posredovano sms sporo─Źilo ali na info@sportnaklik.si.
Posredovanje sporo─Źil zunanjih partnerjev ali tretjih oseb, ki so pomemba za delovanje strani, aplikacije, izvedbo nakupa, rezervacije ali kako druga─Źe omogo─Źajo boljšo uporabniško izkušnjo
Vzpostavitev kontakta preko telefona, sms sporo─Źila ali elektronske pošte
Pošiljanju pisnega gradiva po redni pošti na naslov bivanja
Pošiljanju pisnega gradiva in drugih pošiljk (npr. vstopnic) po redni pošti, interni pošti ali drugih kanalih znotraj podjetja, na poslovne enote ali sede┼ż zaposlovalca, v primeru udele┼żencev preko programov za zunanje naro─Źnike - podjetja


POSREDOVANJE INFORMACIJ TRETJIM OSEBAM

Osebnih podatkov ne prodajamo, z njimi ne trgujemo. Osebnih informacij tudi ne posredujemo zunanjim strankam. Izjeme so zaupanja vredne zunanje stranke, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, vodenju našega poslovanja, pomo─Źi in podpori pri reševanju te┼żav, marketinške in druge agencije, ki v našem imenu izvajajo naloge ter za prevzemnike naro─Źil v zvezi z vašim povpraševanjem, rezervacijo ali nakupom.

Izjema so tudi posredovani podatki podjetjem naro─Źnikom programov o aktivnosti njihovih zaposlenih ali drugih ─Źlanov ekipe, z namenom priprave obra─Źuna, pregleda obiskanih storitev ter stanja dobroimetja oz. zakupljenih storitev (npr. števila obiskov) na ra─Źunu uporabnika. Vse izjeme trajajo, dokler se te stranke strinjajo, da so te informacije zaupne.

»Podjetje« lahko razkrijemo podatke, ─Źe menimo, da je to v skladu z zakonom, z našim pravilnikom, ali ─Źe s tem varujemo naše pravice ali pravice drugih, lastnino ali varnost.


SOGLASJE

Z uporabo naše spletne strani, prijavo na novi─Źnik, prijavo na nagradno igro, registracijo ali s sodelovanjem v programu in preko obiska aktivnosti soglašate z našimi splošnimi pogoji, pravilnikom o zasebnosti in pravilnikom rabe osebnih podatkov.

Vsi zaposleni in drugi ─Źlani ekipe, ki sodelujete v programih aktivnosti preko podjetja, boste o vsebini zbranih podatkov, namenu obdelave, vsebini posredovanih podatkov podjetju naro─Źniku ter namenu posredovanja obveš─Źeni oz. seznanjeni preko elektronske pošte, dopisa, objave na spletni strani ali preko obvestila naro─Źnika.


SPREMEMBE PRAVILNIKA O VARTVU OSEBNIH PODATKOV

Obiskovalec ali uporabnik se seznanja in strinja s dolo─Źbami pravilnika z vsakokratnim obiskom spletnega mesta, ne glede na to, ali se je na spletno mesto prijavil s pomo─Źjo uporabniškega imena in gesla ali ne. Pravica uporabnika ob uporabi storitev spletnega mesta je vezana na vse morebitne kasnejše spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev uporabe spletnega mesta, ki jih dolo─Źi izdajatelj.

»Podjetje« si pridru┼żujeta pravico do sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev, o ─Źemer mora na obi─Źajen na─Źin obvestiti uporabnike na spletnem mestu o spremembi. Spremembe veljajo od trenutka objave na spletnem mestu.

»Podjetje« se obvezujeta, da bodo veljavni pogoji vedno dostopni na spletnem mestu.


VELJAVNOST PRAVILNIKA

Ta razli─Źica pravilnika ima zaporedno številko 1.3. in velja od 20.2.2017.


Internacionalni šport d.o.o.
Društvo Nova energija

Stran uporablja piškotke.

─îe se ne strinjate z uporabo pi┼íkotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogo─Źite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo pi┼íkotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju razli─Źnih spletnih storitev ter pri zbiranju razli─Źnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja dolo─Źene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. ─Źlenom ZIsRPS vas obve┼í─Źamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno re┼íevanje potro┼íni┼íkih sporov. Ve─Ź si lahko preberete na platformi SRS.

-
-