v
-
-

Novice

┼átudentska vadba ÔÇô Fitnes, vodene vadbe, bazeni

12. 10. 2019

Pozdravljeni na strani ┼átudentske vadbe, kjer vsem dijakom in ┼ítudentom omogo─Źamo fitnes, vodene vadbe, plavanje v bazenu, badminton, jogo ... od 2,5 ÔéČ na obisk.

Prisotni smo v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Kopru, Celju, Dom┼żalah, Kamniku, skupaj pokrivamo preko 83 krajev po celotni Sloveniji..


Oglej si zemljevid vseh ponudnikov ali preglej celotno ponudbo vadb.


Registriraj se in izkoristi našo ugodno ponudbo!


Ve─Ź o nas si lahko prebere┼í na www.studentska-vadba.si.


NAJBOLJ PRILJUBLJENI CENTRI V LJUBLJANI

V Ljubljani ponujamo vadbe v centrih Bodifit (tudi v Dom┼żalah, Kamniku, Mariboru in Celju), Sportclub fitnes wellness in bazen (Fakulteta za ┼íport), 4P fitnes, Fitnes in bazen Tivoli, Fitnes center BIT, Maxx fitnes, Fitnes Vi─Ź Gimnasti─Źni center, Laguna Befit fitnes, Kopali┼í─Źe Kodeljevo, Cube fitnes, Konex center, Gym 24 in ┼íe mnogo drugih.


NISI VEČ ŠTUDENT/KA?
Vabimo te, da se pridru┼żi┼í ┼áportu na klik, kjer se nahaja podobna ponudba (fitnes, vodene vadbe, plavanje, badminton, joga ...) ┼że od 3,9 ÔéČ naprej.


Prijetno vadbo ti ┼żeli ekipa ┼átudentske vadbe.

Stran uporablja piškotke.

─îe se ne strinjate z uporabo pi┼íkotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogo─Źite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo pi┼íkotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju razli─Źnih spletnih storitev ter pri zbiranju razli─Źnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja dolo─Źene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. ─Źlenom ZIsRPS vas obve┼í─Źamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno re┼íevanje potro┼íni┼íkih sporov. Ve─Ź si lahko preberete na platformi SRS.
-
-