v
-
-

Pravilnik o varstvu osebnih podatkov


ZASEBNOST

Določila o varovanju zasebnosti na spletnih straneh v lasti ali upravljanu s strani podjetij Internacionalni šport d.o.o., Latinski trg 6, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 97175072, matična številka 6323936000 in Športno društvo Nova energija, Črna vas 238, 1000 Ljubljana, davčna številka SI 48997994, matična številka 1955608000 (v nadaljevanju »Podjetje«)


ZBIRANJE PODATKOV

Vaše podatke zbiramo, ko se registrirate, oddate naročilo, opravite nakup, se naročite na naše novice, odgovorite na anketo, izpolnite kak obrazec, nas kontaktirate na javno objavljene elektronske naslove ali kontakte telefonske številke, preko promocij in nagradnih iger.

Podatki se zbirajo tudi na podlagi podpisanih dogovorov in pogodb o sodelovanju z zunanjimi naročniki - drugimi podjetji, ki želijo za svoje zaposlene ali druge člane kolektiva uporabljati ali obiskovati programe in aktivnosti preko »Podjetje«.

Pri naročanju ali registraciji na naši spletni strani boste morali, kjer bo to potrebno, vnesti svoje: ime, priimek, e-poštni naslov in telefonsko številko. V kolikor zgolj obiščete našo spletno strani in nimate uporabniškega računa oz. niste preko zgoraj opisanih načinov oddali vaših podatkov, lahko spletne strani uporabljate anonimno.

V primeru večih uporabnikov z istega IP naslova ali istega računalnika, se lahko del podatkov seje zbere v kolikor so drugi uporabniki računalnika ali IP naslova v to privolili.


UPORABA PODATKOV

Vse informacije, ki jih dobimo od vas, se lahko uporabljajo za naslednje namene:
Prilagajanje ponudbe vašim željam (vaše informacije nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne želje).
Izboljšanje naše spletne strani (na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih dobimo od vas, si nenehno prizadevamo izboljšati svoje spletne strani in ponudbo).
Izboljšanje storitev (vaše informacije nam pomagajo, da se učinkoviteje odzovemo na vaše zahteve in potrebe).
Občasno pošiljanje e-pošte. Vaš E-poštni naslov zagotavlja obdelavo naročil in ga lahko uporabimo za pošiljanje informacij in sprememb vaše rezervacije, poleg tega nanj občasno pošiljamo novičke in ponudbe, povezane z novimi produkti, posebnimi ponudbami itn. V kolikor se želite kadarkoli odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil v prihodnosti to sporočite na e-naslov iz katerega je bilo posredovano sporočilo ali na info@sportnaklik.si.
Občasno pošiljanje sms sporočil. Vaša telefonska številka zagotavlja obdelavo naročil in ga lahko uporabimo za pošiljanje informacij in sprememb vaše rezervacije, poleg tega nanj občasno pošiljamo novičke in ponudbe, povezane z novimi produkti, posebnimi ponudbami itn. V kolikor se želite kadarkoli odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil v prihodnosti to sporočite na telefonsko številko iz katerega je bilo posredovano sms sporočilo ali na info@sportnaklik.si.
Posredovanje sporočil zunanjih partnerjev ali tretjih oseb, ki so pomemba za delovanje strani, aplikacije, izvedbo nakupa, rezervacije ali kako drugače omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo
Vzpostavitev kontakta preko telefona, sms sporočila ali elektronske pošte
Pošiljanju pisnega gradiva po redni pošti na naslov bivanja
Pošiljanju pisnega gradiva in drugih pošiljk (npr. vstopnic) po redni pošti, interni pošti ali drugih kanalih znotraj podjetja, na poslovne enote ali sedež zaposlovalca, v primeru udeležencev preko programov za zunanje naročnike - podjetja


POSREDOVANJE INFORMACIJ TRETJIM OSEBAM

Osebnih podatkov ne prodajamo, z njimi ne trgujemo. Osebnih informacij tudi ne posredujemo zunanjim strankam. Izjeme so zaupanja vredne zunanje stranke, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, vodenju našega poslovanja, pomoči in podpori pri reševanju težav, marketinške in druge agencije, ki v našem imenu izvajajo naloge ter za prevzemnike naročil v zvezi z vašim povpraševanjem, rezervacijo ali nakupom.

Izjema so tudi posredovani podatki podjetjem naročnikom programov o aktivnosti njihovih zaposlenih ali drugih članov ekipe, z namenom priprave obračuna, pregleda obiskanih storitev ter stanja dobroimetja oz. zakupljenih storitev (npr. števila obiskov) na računu uporabnika. Vse izjeme trajajo, dokler se te stranke strinjajo, da so te informacije zaupne.

»Podjetje« lahko razkrijemo podatke, če menimo, da je to v skladu z zakonom, z našim pravilnikom, ali če s tem varujemo naše pravice ali pravice drugih, lastnino ali varnost.IZBRIS PODATKOV

Registrirani uporabnik lahko zahteva popolni ali delni (npr.: izbris telefonske številke, zgodovine prijav itd.) izbris svojih podatkov iz privzetega sistema Študentska vadba, Šport na klik ali Vitalno podjetje. Zahteva mora biti v pisni obliki in poslana na elektronski naslov info@studetnska-vadba.si, info@sport-na-klik.si ali info@vitalno-podjetje.si.


SOGLASJE

Z uporabo naše spletne strani, prijavo na novičnik, prijavo na nagradno igro, registracijo ali s sodelovanjem v programu in preko obiska aktivnosti soglašate z našimi splošnimi pogoji, pravilnikom o zasebnosti in pravilnikom rabe osebnih podatkov.

Vsi zaposleni in drugi člani ekipe, ki sodelujete v programih aktivnosti preko podjetja, boste o vsebini zbranih podatkov, namenu obdelave, vsebini posredovanih podatkov podjetju naročniku ter namenu posredovanja obveščeni oz. seznanjeni preko elektronske pošte, dopisa, objave na spletni strani ali preko obvestila naročnika.


SPREMEMBE PRAVILNIKA O VARTVU OSEBNIH PODATKOV

Obiskovalec ali uporabnik se seznanja in strinja s določbami pravilnika z vsakokratnim obiskom spletnega mesta, ne glede na to, ali se je na spletno mesto prijavil s pomočjo uporabniškega imena in gesla ali ne. Pravica uporabnika ob uporabi storitev spletnega mesta je vezana na vse morebitne kasnejše spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev uporabe spletnega mesta, ki jih določi izdajatelj.

»Podjetje« si pridružujeta pravico do sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev, o čemer mora na običajen način obvestiti uporabnike na spletnem mestu o spremembi. Spremembe veljajo od trenutka objave na spletnem mestu.

»Podjetje« se obvezujeta, da bodo veljavni pogoji vedno dostopni na spletnem mestu.


VELJAVNOST PRAVILNIKA

Ta različica pravilnika ima zaporedno številko 1.3. in velja od 20.2.2017.


Internacionalni šport d.o.o.
Društvo Nova energija

Stran uporablja piškotke.

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na strani, lahko uporabo omejite ali onemogočite v nastavitvah svojega brskalnika.

Z nadaljnjim brskanjem se strinjate s pogoji uporabe.

Razlog za uporabo piškotkov na spletnih mestih 1click2sport.com je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), pomagajo pri izvajanju različnih spletnih storitev ter pri zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika, saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh.

Skladno z 32. členom ZIsRPS vas obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS za izvensodno reševanje potrošniških sporov. Več si lahko preberete na platformi SRS.

-
-